Dildo digg for dåsa di

Jeg lover

Er det ikke merkelig at sexleketøy, da i særdeleshet dildo, fortsatt er et tabubelagt tema. Hvorfor det er slik, har sånn jeg ser det, ingen åpenbare og logiske grunner. Er det fordi dens hovedformål er å berøre vagina? Neppe. I så fall ville g-strengprodusentene slite med å nå fram med markedsføringa si. Det kan jo heller ikke være at det er noe åpenbart avslørende forbundet med det. Vi snakker høyt om og nærmest skryter av at vi har sett hver eneste episode av ?Pinlige sykdommer?, der oppblåste peniser og gjengrodde kusehøl dras fram. I lys av noe slikt virker en simulert penis formet av silikon som en temmelig uskyldig greie.

 

Ja, så hva er det da? Jeg tror det rett og slett henger sammen med skammen over at vi ikke har klart å skaffe oss en ordentlig pikk på tradisjonelt vis. Samtidig ligger det nok et misforstått empatisk forsøk på å ikke fornærme menn. For kom igjen, hvis vi er helt ærlige med oss sjøl, det er ganske mange kukker der ute som bokstavelig talt suger. Stakkars dildo! Du har på langt nær fått den statusen og anerkjennelsen som samfunnet burde ha gitt deg.

 

Jeg sitter med en dildo foran meg i skrivende stund. Stor, staut og flott står den festet med en sugekopp på salongbordet mitt. Det gir energi. Det føles trygt. Den er der for meg. Kall meg gjerne iskald, men slike følelser har jeg aldri hatt for en mann.

 

Den dildoen fikk jeg hos Sexlykke. En ny nettbutikk som selger sexleketøy til lavere priser enn det vi er vant til. De har sponsa meg, og det er dette de har bedt meg om å si. Men etter å ha kikket på produktene deres, kan jeg bekrefte at det er noe i det. Dildoen jeg fikk for å skrive om dem var i alle fall helt utsøkt. Det er han som står på bordet, Didrik, som jeg har valgt å kalle ham. Didrik dildo kommer til å bli en trofast følgesvenn, så lenge silikonen holder. Å si at den føles nøyaktig som en ekte penis vil være å fornærme Didrik. Den er så mye, mye bedre. Sånn, nå skal Didrik få kjørt seg litt! Her er den fabelaktige dildo  

Én kommentar

siri

19.08.2017 kl.09:23

HAHAHAAH:) ja eg tror nok at halvparten av oss kvinner har en slik i nattskuff en eller annet plass. Eg har:D det kan eg ærlig si hvertfall:=) Men om eg bruke den eller ikke det får du vurdere selv :=)

Skriv en ny kommentar

frekkfrue

frekkfrue

31, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits